We got style – and we’re not afraid to use it.

Wij zijn Lauren en Michelle van Gijs.  Tweelingzussen en zakenpartners. Oprichters van VaSiss’tants.

Wij zijn deze reis samen begonnen. Na ruim 10 jaar in het vak als secretaresse in loondienst, hebben wij gekozen voor het ondernemerschap. We hebben ieder ons eigen specialisatie maar vullen elkaar samen perfect aan – Double Your Support.

En ja, we love fashion, style, the good life. En we werken hard, zijn professioneel en betrokken bij àl onze klanten (en dat waarderen ze).

Zussenbedrijf

Een kopie van onszelf bij het zien runnen van een eigen onderneming – fantastisch! Dat wij zoveel hebben bereikt samen, dat geeft echt een kick. 

Wij zijn tweelingzussen maar allebei anders in het werk. Zo is Lauren het creatieve brein in ons bedrijf. Michelle is zakelijker, en doet de strategie, werpt snel ideeën op en is de spin in het web. We vullen elkaar perfect aan! Wij hoeven elkaar niet eerst af te tasten en kunnen gelijk tot de kern komen. Als familie spaar je elkaar niet, en spreek je dingen uit. Essentieel om een bedrijf goed te runnen.

Dit maakt ons anders!

We doorbreken de standaard van de dagelijkse algemene online diensten door fenomenale ondersteuning en creatieve, vernieuwende ideeën te bieden die jouw bedrijf zullen versterken en die je op weg naar succes zullen helpen in plaats van de weg naar een burn-out van een lady boss!

We worden je virtuele sidekicks, partners in crime en biz besties! We zijn hier om jouw virtuele overwinningen te vieren en middelen te combineren om elkaar te helpen. 

Wij geven je de tijd en vrijheid die je verdient, zodat jouw bedrijf kan stralen. Want als je vrij bent van vervelende taken die je creatieve geest verstoppen, kun je weer in de schoenen van je CEO stappen!

Krijg de steun die je nodig hebt van ons die vrouwelijke ondernemers van hoog niveau hebben ondersteund en meerdere winstgevende bedrijven hebben opgebouwd in minder dan 6 maanden, terwijl zij én wij tegelijkertijd kinderen opvoeden en een vol leven leiden.

privacyverklaring | onze voorwaarden
*Alle genoemde tarieven zijn zonder 21% btw.

Scroll naar boven