We got style – and we’re not afraid to use it.

Wij zijn Lauren en Michelle van Gijs.  Tweelingzussen en zakenpartners. Oprichters van VaSiss’tants.

Samen zijn wij deze reis begonnen. Na ruim 10 jaar in het vak als secretaresse in loondienst, hebben wij gekozen voor het ondernemerschap. We hebben ieder ons eigen specialisatie maar vullen elkaar samen perfect aan – Double Your Support.

Wij zijn een vurig team dat ‘badass’’ creatieve lady-onderneemsters ‘that are killing it’ coacht & ontzorgt.

Het belangrijkste van een fijne samenwerking is, dat wij een goede match zijn. Nieuwsgierig naar ons geworden? Lees snel verder!

Zussenbedrijf

Een kopie van onszelf bij het zien runnen van een eigen onderneming – fantastisch! Dat wij zoveel hebben bereikt samen, dat geeft echt een kick.

Wij zijn tweelingzussen maar allebei anders in het werk. Zo is Lauren het creatieve brein in ons bedrijf. Michelle is zakelijker, en doet de strategie, werpt snel ideeën op en is de spin in het web. We vullen elkaar perfect aan! Wij hoeven elkaar niet eerst af te tasten en kunnen gelijk tot de kern komen. Als familie spaar je elkaar niet, en spreek je dingen uit. Essentieel om een bedrijf goed te runnen.

Lauren en Michelle van Gijs, echte virtual assistants.

Dit maakt ons anders!

We doorbreken de standaard van de dagelijkse algemene online diensten door fenomenale ondersteuning en creatieve, vernieuwende ideeën te bieden die jouw bedrijf zullen versterken en die je op weg naar succes zullen helpen in plaats van de weg naar een burn-out van een lady boss!

We worden je virtuele sidekicks, partners in crime en biz besties! We zijn hier om jouw virtuele overwinningen te vieren en middelen te combineren om elkaar te helpen. 

Wij geven je de tijd en vrijheid die je verdient, zodat jouw bedrijf kan stralen. Want als je vrij bent van vervelende taken die je creatieve geest verstoppen, kun je weer in de schoenen van je CEO stappen!

Krijg de steun die je nodig hebt van ons die vrouwelijke ondernemers van hoog niveau hebben ondersteund en meerdere winstgevende bedrijven hebben opgebouwd in minder dan 6 maanden, terwijl zij én wij tegelijkertijd kinderen opvoeden en een vol leven leiden.

Lauren en Michelle van Gijs, echte virtual assistants.
Lauren en Michelle van Gijs, echte virtual assistants.
Lauren en Michelle van Gijs, echte virtual assistants.

Waarom VA Dream-’twinning’-team?

Lauren van Gijs, VaSiss’tants

Als kleine meisjes deden wij alles al samen, dat was totaal vanzelfsprekend. Tot we naar school gingen en de juf ons in verschillende klassen wilde plaatsen. Maar ook als niet-tweeling deel je als zussen jarenlang lief en leed met elkaar. Je weet als geen ander hoe je zus reageert in moeilijke situaties, wat haar sterke punten zijn en waar ze de meeste energie van krijgt.

Het willen regelen en organiseren, zat er als kind al in en dat bleek ook tijdens het ondernemen. 

Van alle zaken waar een ander hoofdpijn van krijgt, maakt ons hart een sprongetje. Wij hebben ervoor gekozen om onze ervaring, kwaliteiten en de dingen die we leuk vinden samen te voegen, zodat wij, als experts, onze kennis kunnen inzetten om, als coachende virtuele assistenten, andere onderneemsters te ondersteunen.

Michelle van Gijs, VaSiss’tants

VaSiss’tants

E-mail: vasisstants@gmail.com

Telefoon: 06 4129 5485

KvK: 81294638

BTW-ID: 862042720B01

 

Social Media

privacyverklaring | onze voorwaarden
*Alle genoemde tarieven zijn zonder 21% btw.

Scroll naar boven