Jouw business, daar gaan wij voor. De volle 100%!

Samen gaan we ervoor zorgen dat jij je dromen waarmaakt en je weer de vrijheid, de passie en energie van echt ondernemen voelt.

Wij weten wat daarvoor nodig is. Door onze ervaring en door onze drive om ondernemers als jij de volgende stap te laten maken. 

Allround ondersteuning – 
op maat

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jou te helpen!

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had, staan we morgen al voor je klaar. Van een last-minute-actie tot on-demand.

Snel opschalen 
bij drukte – 
doen we

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten liever contact hebben met echte mensen die écht helpen.

Zo starten we (en gaan we door)

1. Hi there!

Vrijblijvende kennismaking virtueel via Zoom of Google Meet. Woon je in omgeving Rotterdam dan lijkt het ons leuk je live te ontmoeten.

2. Klik hier

Is die klik er en denken we allebei YES, dan bespreken we welke to do’s wij van je overnemen en welk pakket het beste bij jouw wensen past.

3. We bellen.

Zelf vinden wij het heel belangrijk om elkaar regelmatig te spreken. Wat gaat er goed, wat kan er beter? Zo blijven we op één lijn en kunnen we het beste en mooiste uit onze samenwerking halen. Het werkt fijn en we hebben er beiden profijt van. 

Complimenten

"Lauren is een erg fijne secretaresse en prettig om mee samen te werken. Ik heb het gevoel dat je precies weet wat je wel of niet kunt en als iets buiten je grenzen gaat, zul je er altijd naar vragen en niet zomaar ‘iets geks’ doen. Je bent behulpzaam en geeft fijne ondersteuning en brengt ons zeer compleet op de hoogte. Je bent snel, stressbestendig, efficiënt, betrouwbaar en geordend. Komt erop terug als iets niet geregeld is. Ik werd er blij van!"
Telma de Oliveira Barbosa
uroloog IJsselland Ziekenhuis
"Michelle straalt ervaring uit, is commercieel vaardig en is goed in staat om ook de klant soms kritisch te benaderen. Je doet dit op een zodanige manier dat de klant het juist waardeert. Dat is knap. Je bent alert en scherp op zaken en werkt met een duidelijke structuur. Je bent goed in staat om een balans te vinden in scherpte (prikt waar nodig) en geeft ruimte (begrip) waar passend (dit zowel intern maar ook extern). Na goede uitleg neem je het zorgvuldig op en pas je zaken consequent toe. Je bent ook alert en scherp op zaken binnen team (denk aan attenties e.d.), dat vind ik heel fijn want dat mis ik wel eens!"
Jeroen Vellema
projectmanager Tauw Nederland
"Jullie zijn er altijd, komen afspraken goed na en zeer gemotiveerd in jullie werk. Daar waar jullie een kans zien wordt er extra werk opgepakt. Aan de wijze waarop jullie te werk gaan en vragen stellen merk ik dat jullie veel ervaring meebrengen."
Nienke Toren
oprichter Abe freelancers, freelance journalist en communicatiespecialist
"Lauren en Michelle zijn echt top: snel, secuur, ze denken graag mee en doen hun werk professioneel en met energie."
Maurits Eykman
De communicatieman

privacyverklaring | onze voorwaarden
*Alle genoemde tarieven zijn zonder 21% btw.

Scroll naar boven